Over onze winkel
 
 
Bij AD Delhaize Zottegem vind je alles wat je nodig hebt: een snelle maaltijd of belegd broodje voor ’s middags, de ingrediënten om een volledig culinair menu te creëren, en uiteraard alles om de maaltijd te begeleiden.

Al meer dan 25 jaar staan wij gekend om onze expertise en kwaliteit in de versafdelingen, ons ruim assortiment dat aangevuld is met ontelbare specialiteiten en streekproducten. Bovendien kan je, gezien onze ruime openingsuren en het feit dat we open zijn op zon- en feestdagen (behalve 25 december en 1 januari), bijna altijd bij ons terecht. 

Onthaal | Fruit en Groenten | Traiteur | Vis | Droge voeding en non food | Beenhouwerij | Bakkerij | Wijn, bier, en zoveel meer | Zuivel

 
 
 top
 
 

 
 
Onthaal


Steeds tot uw dienst!
Aan ons permanent bemand onthaal kan je steeds terecht voor al je vragen. Plus-kaart, (spaar)acties, een vraagje over jouw kassaticket? Wij bekijken het graag met jou en zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Bovendien is AD Delhaize Zottegem een officieel Postpunt met alle diensten er op en aan, kan je er meespelen met de Nationale Loterij, beurtenkaarten voor De Lijn verkrijgen, en zoveel meer…
 
 
 

Traiteur


Jouw gemak, onze zorg!
Onze twee gediplomeerde koks en hun team zorgen elke dag opnieuw voor een groot aanbod aan bereide gerechten, pizza’s, klaargemaakte groentjes, soepen, etc…

Huisbereid
Ook voor dagverse en knapperige broodjes ben je aan het juiste adres. Jouw favoriet is er niet meer of wil je graag iets anders? Geen probleem. Je hoeft het maar te vragen aan één van onze medewerkers en wij zorgen ervoor!

Dat is nog niet alles!
Daarnaast maken we nog heel wat charcuterie en smeersalades zelf, en dat proef je!
Tenslotte kan je bij onze traiteurdienst ook terecht voor een ruim aanbod aan koude buffetten, kaasschotels, …
 
 
  top

Droge voeding en non food


Alles wat je nodig hebt; en nog zoveel meer…
Bij ons vind je zowat alles wat je nodig hebt. Van een groot assortiment parfumerie tot een ruime keuze wereldvoeding. Het normale, reed uitgebreide, assortiment van Delhaize vullen wij nog aan met tientallen specialiteiten, exclusiviteit en lokale producten. 
 

Wijn, bier, en zoveel meer


Delhaize staat al jaar en dag gekend voor zijn expertise in wijn. Met onze sommelier in dienst doen wij er nog een schepje bovenop: zo helpen we je de ideale wijn te zoeken bij je gerecht!
Het zo al ruime assortiment van Delhaize vullen wij aan met 10tallen lokale biersoorten. Pareltjes uit onze streek.
Maar ook voor wat sterkers ben je bij ons aan het juiste adres: meer dan 110 soorten gin, een ongelooflijk assortiment rum en whisky’s, maar ook heel wat specialere zaken! Kortom, voor elk wat wils.
 

Zuivel


Naast het gewone assortiment bieden wij ook hier veel extra’s aan: lokale producten, de reeds meermaals bekroonde topkazen van Taste Of Inspirations, vers afgesneden kaas uit onze eigen ateliers, …
Ook maken wij zowat elke dag verse kaasplanken, die je op bestelling kan personaliseren of gewoon in de winkel kan meenemen!
 
Fruit en Groenten


Dagvers, elke dag opnieuw en dat een heel jaar door
Permanente kwaliteitscontrole en tot 4 leveringen van fruit en groenten per dag zorgen ervoor dat je bij ons elke dag opnieuw superieure kwaliteit vindt. Naast een ruim aanbod Belgische groenten en fruit kan je bij ons ook terecht voor exotische ontdekkingen, verloren groenten, dagverse kruiden in pot, etc…
 

Vis

Ultravers
Elke dag krijgen wij aanlevering van verse vis zodat deze op elk moment ultravers is. Onze heerlijke kabeljauw die maandag in IJsland met de lijn gevangen wordt in kleine boten, ligt woensdag al in de winkel!
Ook onze Schotse zalm, die net als alle vissoorten bij Delhaize op geen enkel moment wordt ingevroren, is van absolute topkwaliteit. De fijne witte lijntjes in het dieproze vlees wijzen op het feit dat de zalmen veel tegen de stroom inzwemmen in de Schotse “lochs”, waar de Atlantische Oceaan en de Schotse meren elkaar tegenkomen. Zalm kan je uiteraard bakken, grillen of stomen, en als je hem nog wat rosé laat, is hij voor ons op zijn lekkerst. De natuurlijke nootachtige nasmaak komt nog beter tot zijn recht in rauwe zalmbereidingen: denk maar aan heerlijk tartaar, carpaccio of sashimi.

Ruime maar duurzame keuze
Wij geven voorrang aan natuurlijke vismethoden zoals lijnvisserij en moedigen verantwoorde viskwekerij aan. Vissoorten die bedreigd zijn met overbevissing zal je bij ons niet vinden, want we willen, net als u, dat onze kinderen ook nog van vis kunnen genieten. Ook vis heeft bovendien zijn seizoenen: deze respecteren wij, niet alleen om het ecologisch evenwicht te behouden maar ook om u elke dag de beste prijs te kunnen bieden.
 

Beenhouwerij


Ervaring en vakmanschap
Met een team van maar liefst 4 beenhouwers en 8 medewerkers is onze beenhouwerij op zijn minst gezegd geen klein bier. Zowat alles wat je in de toog ziet, wordt ter plaatse versneden of bereid. Van het meest malse Belgisch WitBlauw rund, tot de gerijpte stukken vlees uit alle streken van de wereld, tot de meest verse worsten en gehaktbereidingen. Alles wordt in onze eigen ateliers gemaakt en dit heel de dag door zodat alles supervers is.
 

Bakkerij


Kraakvers, heel de dag door!
Hoeveel soorten we hebben? Het zullen er meer dan 60 zijn. Van basisbroden tot artisanale broden, van bio brood tot brood van lokale Zottegemse bakkers. En daarvan worden bijna alle broden ter plaatse afgebakken, waardoor jij ze een hele dag kraakvers kan kopen. Ook ’s avonds, want we streven ernaar om ook na 18u een voldoende aanbod te kunnen bieden.

Zondigen op zondag?
Een verse boterkoek of croissant zo uit de oven? Chocoladekoeken die bestrooid zijn met bloemsuiker of gelakt met chocolade? Wij bakken alle koffiekoeken en taartjes zelf af en werken deze ook ter plaatse af met de nodige versiering. Zo krijg jij niet enkel een superlekkere koffiekoek, maar ziet het er ook prachtig uit op de ontbijttafel. Ideaal om jouw zondag mee te starten! Maar euh, een andere dag mag ook hoor…

Patisserie
De heerlijke taarten van Tarte à Moi, Franz of fine pâtisserie al geproefd? Dan weet je dat je bij ons op elk moment overheerlijke taarten, eclairs, en zoveel meer kan vinden. 
 
 
 
Bestel Online

De eigen beenhouwerij van AD Delhaize Zottegem biedt een compleet gamma ter plaatse versneden vers vlees, aangevuld met vele extra's: gerijpt vlees, dagelijks vers huisbereide worsten, specialiteiten en gehaktbereidingen, en een enorm aanbod bbq wanneer het weer dit toelaat. Dit alles van de beste kwaliteit en uiteraard steeds vers!

Verder biedt de traiteurdienst een oplossing voor elke gelegenheid en in iedere hoeveelheid: van warme bereidingen tot koude schotels en buffetten van elk formaat.
Al onze bereidingen kunnen bovendien gepersonaliseerd worden: extra balletjes voor de kindjes bij de fondue, een wenskaart of een fles bubbels bij een ontbijtmand, en zoveel meer...

Gelieve er rekening mee te houden dat we bij sommige buffetten een waarborg vragen voor de gebruikte schotels en kommetjes.

 
 
 
 
 
Vacatures

Zin om ons topteam te vervoegen?
AD Delhaize is een supermarkt waar klantvriendelijkheid en kwaliteit centraal staan. Ter uitbreiding van onze team zijn wij op zoek naar medewerkers voor de kassa, aanvuller/aanvulster, beenhouwerij, traiteur, bakkerij, fruit & groenten, kaas, charcuterie, ... alsook weekendwerkers en studenten voor avond- en/of weekendwerk (18+!). Ervaring is een pluspunt maar is geen noodzaak!

Uw profiel:
 • Je bent een echte aanpakker, die van nature en met de glimlach met mensen kan omgaan
 • Je bent leergierig met passie voor voeding
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de detailhandel of als medewerker kassa/beenhouwerij/traiteur/bakkerij/charcuterie/kaas
 • Je bent bereid een stapje extra te doen voor de klant en je collega's
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt heel veel zin om te werken bij één van de grootste en mooiste AD Delhaize's van België
 • Je deinst niet terug voor weekendwerk
 • Je hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidszin en hebt een verzorgd voorkomen 

Wij bieden:
 • Een sfeervolle werkplek waar alles draait om kwaliteit en versheid
 • Een voltijds bediendencontract van onbepaalde duur na de interimperiode
 • Een leuke sfeer en fijne collega's bij de meest bijzondere supermarkt van de regio! 

Klantgerichtheid, gedrevenheid, een sfeer van samenhorigheidsgevoel en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons. Als jij je hiertoe aangetrokken voelt download snel hier ons sollicitatieformulier. Je kan dit met de hand invullen en mailen naar job@delhaizezottegem.be of aan het onthaal afgeven. Voor meer informatie kan je ons ook altijd bellen op het nummer 09/3644420 en vragen naar mevrouw Temmerman, onze personeelsverantwoordelijke.
 


 
 
 

Contactgegevens AD Delhaize Zottegem


Z-park Zottegem
Langestraat 53
9620 Zottegem

Tel. 09/364 44 20
Fax. 09/364 44 29

E-mail : info@delhaizezottegem.be

Ruime Parking
 
Openbaar vervoer
Het Z-park is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.
De belbus Herzele nummer 390 stopt aan het Z-park. Info: www.delijn.be of infolijn 070/220.200

Privacy Policy & Disclaimer

 

Openingsuren

Maandag: 13u00 - 20u00
Dinsdag: 07u30 - 20u00
Woensdag: 07u30 - 20u00
Donderdag: 07u30 - 20u00
Vrijdag: 07u30 - 20u00
Zaterdag: 07u30 - 19u00
Zondag:  07u30 - 12u00

open op zon- en feestdagen
van 07u30 tot 12u00
(behalve op 25 dec en 1 januari)

Facebook

Ligging